- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dušan posle gola i pobede jedva zadržao suze: „Slava im“ – podrška i iz Španije

© AFP 2023 / Fabio FerrariDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2023
Pratite nas
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović konačno je prekinuo golgeterski post i doneo je pobedu Juventusu nad Lećeom 2:1 u 33. kolu Serije A. Po završetku susreta Duci je izašao pred kamere i pružio je podršku porodicama nezapamćenog masakra koji je 3. maja dogodio u Beogradu, gde je ubijeno osmoro dece i čuvar škole od strane 14-godišnjaka.
Beograd je zavijen u crno, od petka će početi trodnevna žalost, a srpski i strani sportisti iz celog svega šalju reči podrške.
Među njima je i golgeter Juventusa Dušan Vlahović, koji je bio na ivici suza dok je za italijanske medije pričao o tragediji koja se dogodila u Beogradu.
Nejmar - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2023
SPORT
Zvezdama odzvonilo u Parizu – Nejmar imao „nepozvane goste“, grešnog Mesija brani klub
„Izvinite, voleo bih da kažem još jednu stvar koja je za mene iznad svega. Veoma tužan dan zbog onog što se desilo u Beogradu. Voleo bih da pošaljem veliki zagrljaj svim porodicama i svim ljudima koji su bili tamo . Nadajmo se da se takve stvari više nikada neće ponoviti. To su stvari koje ne možete da zamislite. Veoma sam tužan i pogođen. Tako da svima šaljem veliki zagrljaj ,neka počivaju u miru i slava im“, rekao je Dušan Vlahović i prekrstio se.
Vlahović je na dodavanje Filipa Kostića prekinuo golgeterski post koji je trajao još od 7. februara, kada je u dva navrata zatresao mrežu Salernitane. Posle toga je u dresu Srbije davao golove Litvaniji i dva Crnoj Gori.
I srpski reprezentativci iz Hetafea Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović koji su u sredu uveče bili na terenu u pobedi nad Seltom (1:0), pružili su podršku porodicama nastradalih u masakru u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.
Maksimović i Mitrović skinuli su dresove, a ispod njih imali su plave majice s natpisom Beograd, 3.05.2022.
Hetafe je u predgrađu Madrida upisao važnu pobedu nad timom iz Viga i trenutno je na 18. pozicji na tabeli sa 34 boda, koliko ima i Valensija, koja je prva iznad crte.
Džoel Embid Filadelfija - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2023
SPORT
Amerika će tek da shvati kakvu je grešku napravila – MVP se vratio i pukla je bruka
sveća za dan žalosti - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2023
SPORT
Moskovljani solidarni sa Srbijom: „Duboko smo ožalošćeni“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala