- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić je prvi put bio u drugom planu: „Tata, gde ti je prsten?“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2023
Pratite nas
Denver je na krilima Nikole Jokića porazio Finiks u drugom meču plej-ofa polufinala Zapadne konferencije, a meč je na kraju obeležila interesantna komunikacija između Somborca i njegove ćerkice. Kamere su uhvatile trenutak kada Ognjena, koja se nalazi u naručju majke, pokazuje ocu prst na kom se nosi prsten, što je Jokić ispratio s osmehom.
Interesantna i nesvakidašnja situacija, ali ostaje nejasno da li je Jokićeva ćerka aludirala na burmu, ili je imala poruku za tatu da želi šampionski NBA prsten.
U svakom slučaju jedna nesvakidašnja situacija i lepa slika iz Bol Arene, gde se potpuno neočekivano u centru pažnje našla ćerka Nikole Jokića, dok je supruga centra Denvera bila oduševljena i sve je ispratila s osmehom na licu.
Upravo će u noći između utorka i srede biti poznat i epilog MVP trke u kojoj Jokić juri treću u nizu, dok mu je najveći rival Džoel Embid iz Filadelfije, a u igri je i Janis Adetokumbo, ali sa izuzetno malim šansama.
Američki novinari iskoristili su priliku posle meča u kom je Somborac uništio Finiks sa 39 poena i 16 skokova, da ga pitaju da li će gledati proglašenje pobednika za MVP priznanje, na šta su dobili odgovor:
„Nula interesovanja. Nadam se će biti sunčan dan i da ću verovatno biti u bazenu“, rekao je Jokić u svom stilu i nasmejao prisutne.
Beogradska arena tokom duela Partizana i Budućnosti - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2023
SPORT
„Put u pakao“ – Kralj je u Beogradu naišao na „dobrodošlicu“ /foto/
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2023
SPORT
Jokić vodi Denver ka finalu – Amerika ponovo videla„somborski ringišpil“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala