- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Medvedev: Treba u potpunosti uništiti režim u Kijevu

© Sputnik / Ekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2023
Pratite nas
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je za finske medije da bi kontraofanziva ukrajinskih snaga trebalo da im omogući i da zauzmu Krim. Na to je reagovao zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev koji je rekao da je neophodno u potpunosti uništiti režim u Kijevu i njegove ključne figure.
„Kijevski pas nastavlja da laje: 1. Dajte više oružja da bi bilo manje žrtava; 2. Vratićemo Krim; 3. Bolje sad podržati Ukrajinu nego povećavati rizik od trećeg svetskog rata…… Odgovor na to može biti samo ovakav: totalno uništenje vojske i vojne tehnike nacističkog režima tokom kontraofanzive, nanošenje totalnog vojnog poraza ukrajinskim snagama, potpuno uništenje neprijatelja i konačno obaranje nacističkog režima u Kijevu i potpuna demilitarizacija na čitavoj teritoriji Ukrajine, odmazda prema ključnim figurama nacističkog režima bez obzira gde se nalaze i bez zastarevanja“ napisao je Medvedev na Telegramu.
On je još dodao da ovakve izjave ne treba potcenjivati.
Vojnik iz obezbeđenja Vladimira Zelenskog sa nacističkom oznakom u Izjumu - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2023
RUSIJA
„Vašigton post“: Kijev planirao napade na Moskvu 24. februara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala