- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno bez imalo belog – Partizan opet „pao“ sa Brda!

© Foto : FK Partizan / Sandić FOTOFudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2023
Pratite nas
Fudbaleri Partizana doživeli su novi poraz u Superligi Srbije, u 31, odnosno 1. kolu plej-ofa i to ponovo na gostovanju Čukaričkom na Banovom brdu, rezultatom 1:0.
Jedini gol na meču postigao je kapiten domaćih Marko Docić, pogotkom iz slobodnog udarca u 42. minutu.
Jeste Docić dobro šutirao levom nogom iskosa sa desne strane, ali mu je kod gola mnogo pomogao čuvar mreže Partizana Nemanja Stevanović.
Iz nekog razloga, on je izašao daleko od gola, stajao je na petercu i očekivao centaršut, ostavivši potpuno prazan gol.
Docić je to uvideo, lansirao je raketu koja je odskočila pred samim golom i detonirala se u mreži crno-belih, na opšte iznenađenje zbunjenog Stevanovića.
To je bio jedan od ukupno dva udarca u okvir gola koji su uputili domaći, ali vredan tri boda, dok je Partizan imao bolju statistiku, ali je to slaba uteha za klub koji se nalazi u verovatno nikad gorem stanju u svojoj istoriji.
Čukarički je pobedom uspeo da pretekne TSC, koji je ubedljivo poražen od vodeće Crvene zvezde i sada zauzima drugo mesto, dok je Partizan ne može da bude siguran ni u četvrtu poziciju na tabeli.
Partizan ima 57 poena, koliko i petoplasirana Vojvodina, TSC ima 62 na trećem mestu, dok Čukarički ima tri više, odnosno 20 manje od Crvene zvezde koja je već proslavila titulu prvaka Srbije.
Podsetimo, Partizan je nedavno takođe izgubio od Čukaričkog na Banovom brdu, u utakmici koja je trajala devet dana, a u sredu ga očekuje večiti derbi sa Zvezdom na stadionu u Humskoj ulici.
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2023
SPORT
Okončana je najduža utakmica u istoriji Srbije – i zakazala je večiti derbi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala