- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lalatović pobedio u Nišu, ali nije moglo bez sukoba: „Nemoj da spominješ moju porodicu“

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Fk VojvodinaNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2023
Pratite nas
Posle pobede fudbalera Mladosti GAT nad Radničkim u Nišu od 1:0 došlo je do scene na konferenciji za medije. Naime, posle izlaganja Nenada Lalatovića, trenera gostiju, trener domaćih Dragan Šarac napustio je konferenciju za medije.
Lalatovića su prvo vređali navijači Radničkog sa istočne tribine, čak je atmosfera u nekim momentima bila i na ivici fizičkog sukoba.
Dvojica trenera su posle utakmice došli na konferenciju zajedno, radi se o dugogodišnjim saradnicima, ali, nije sve prošlo u sportskom duhu.
„Sve što želim sebi, želim i njemu. Sve što želim svojoj ćerci, želim i njegovoj, Ivi. On je dobar momak, dobar trener i jedino što me boli, jeste što mislim da je trebao da ode sa mnom, jer mislim da sam ja to zaslužio, jer je i došao sa mnom ovde“, rekao je Lalatović.
Na to je Šarac imao odgovor:
„Završi konferenciju sam i nemoj više da spominješ moju porodicu“, rekao je Šarac i napustio konferenciju.
Usledio je odgovor Lalatovića:
„Zemljače, da si pravi trener dao bi otkaz posle četiri poraza. Eto, ne može da istrpi kritiku“, između ostalog rekao je bivši trener Radničkog.
Potom je Lalatović istakao da je ova utakmica bila njegova doktorska disertacija.
„Velika pobeda za nas, ovo je moja doktorska utakmica. Sa desetkom sam položio ispit, na jednom preteškom gostovanju. Moji igrači su danas ostavili srce na terenu. Bio je ogroman pritisak na nama, da smo izgubili danas mi bismo ispali iz lige. Ja sam skroz promenio moj stil igre i vidi se da se igrači Radničkog nisu snašli, nisu nam šutnuli na gol. Trebalo je da pobedimo sa tri, četiri gola razlike. Ovo je doktorat Nenada Lalatovića. Posle finala Kupa sa Vojvodinom ovo mi je bila najbitnija utakmica u karijeri. Jer ja bih ispao iz lige da sam izgubio“, rekao je Lalatović.
Mladost je slavila sa 1:0 golom Markovića u 58. minutu.
Žoze Murinjo, Roma - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2023
SPORT
Umalo da u danu dobiju dve loše vesti: „Smejemo se da ne bismo plakali“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala