- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sputnjik saznaje: Zvezda čuva „rusko blago“ – posle Švajcaraca u igri i Italijani

© Sputnik / Mihail Kuravlev / Uđi u bazu fotografijaFutbol. Kubok PARI Premьer. Matč "Soči" - "Zenit"
Futbol. Kubok PARI Premьer. Matč Soči - Zenit  - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2023
Pratite nas
Crvena zvezda letos je dogovorila četvorogodišnju saradnju s talentovanim ruskim fudbalerom Jegorom Prucevim, za kog je, kako saznaje Sputnjik, na Marakanu stigla milionska ponuda prvo od Bazela, a zatim se u igru uključio i Udineze. Ipak, u Ljutice Bogdana 1 glatko su odbili sve ponude za sada.
Nekadašnji vezista Sočija koji predstavlja zalog za budućnost srpskog šampiona do sada je upisao šest utakmica u crveno-belom dresu u Superligi Srbije, ali na Marakani ne kriju, da imaju velike planove sa 19-godišnjim Rusom.
Potvrda za to najbolje se ogleda u činjenici da je Zvezda bez previše razmišljanja odbila dva miliona evra koliko je Bazel spreman da plati u zamenu za potpis ruskog veziste, dok italijanski prvoligaš Udineze nudi dva i po miliona evropskih novčanica.
Prema saznanjima do kojih je došao Sputnjik iz izvora bliskog Crvenoj zvezdi, Bazel je spreman da „podeblja“ ponudu čak za 25 odsto, što u prevodu znači dva i po miliona evra, ali će petostruki uzastopni šampion Srbije, po svemu sudeći i to odbiti.
Crvena zvezda samouvereno korača ka šestoj uzastopnoj tituli Superlige, koja sa sobom nosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne godine, pa je jasno da će Rus u bliskoj budućnosti dobiti priliku da pokaže zbog čega je doveden iz Sočija na Marakanu.
Kako je Sputnjik saznao iz izvora bliskih Zvezdi, Udineze bi mogao i da poveća sumu od dva i po miliona, ali u Zvezdi za sada ne žele da se odreknu ruskog veziste.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2023
SPORT
Čukarički neće nastavak utakmice sa Partizanom
Erling Holand - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2023
SPORT
Ispraćanje „Faraona“ u legendu i zaljubljivanje uprkos razočaranju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala