- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iskrena ispovest Zvezdinog Argentinca – „Bio sam tužan, svađao se sa Duškom i svima“

© Foto : ABA liga / Dragana StjepanovićLuka Vildosa
Luka Vildosa - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2023
Pratite nas
Crvena zvezda savladala je Valensiju u okviru Evrolige, a posle utakmice Argentinac Luka Vildosa izašao je pred novinare i objasnio razlog nešto slabijih igara u poslednje vreme. Ističe da je doživeo pad samopouzdanja zbog privatnih problema.
Vidlosa je pred novinare izašao i u emotivnom razgovoru potvrdio da je imao privatnih problema koji su uticali na njegovu igru, ali da je sada sve bolje...
„Igram dobro, posebno jer sam ubacio neke trojke. Trudim se da se vratim u svoj ritam, ali bitno je da kao ekipa igramo dobro. Pobeđujemo i gubimo kao tim. Imao sam neke probleme u privatnom životu, osećao sam se tužno. Svi znaju o tome, znaju koliko mi je ona (devojka) bila važna u životu. Sada se vraćam životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan“, rekao je Vildosa posle utakmice.
Rastanak sa devojkom nije lako pao Argentincu.
„Kada imaš probleme u životu, tvoje samopouzdanje je loše. Razmišljaš o životu, ego i ponos su tu... Sve to sam reflektovao na parket. Svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, sa novinarima, sa svima. Sada sam dobar, izvinjavam se ako sam rekao nešto, ja sam Luka opet“, rekao je Argentinac.
Vildosa je imao poprilično turbulentan period u životu, a otkrio je i kako to leči.
„Rad, svakog dana sam ovde, pokušavam da energiju obnovim, dolazim pre treninga, radim, šutiram i više nego obično, pokušavam da radim dosta kako bih se vratio u ritam“, objasnio je Vildosa.
Navijači Crvene zvezde nadaju se da će do kraja sezone gledati najbolju verziju Vildose koji se u poslednje vreme dovodio u vezu sa prelaskom u grčki Panatinaikos.
Pogledajte emisiju Sputnjik sport.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2023
SPORT
Kolin nije kukavica – „beg“ američkog favorita vraća Jokića u sedlo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala