- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvati šokirani i posvađani – anonimnog heroja savladale emocije: „Čekao sam ovo ceo život“

© AP Photo / Darko BandicHrvatska i Vels
Hrvatska i Vels - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2023
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Hrvatske doživela je pravi šok u Splitu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je odigrala samo nerešeno (1:1) protiv Velsa.
Hrvati su u duel ušli kao veliki favoriti, vodili su od 27. minuta golom Andreja Kramarića, ali je sve šokirao Nejtan Broudhed pogotkom za egal u 93.
Selektor Zlatko Dalić ostao je u potpunom šoku posle utakmice
"Tužan sam jer smo izgubili u poslednjem minutu iz jednog udarca u okvir gola. Imali smo kontrolu, ali nismo dobro reagovali. Ovo je baš šok, nekada fudbal da, nekada uzme, sve ima svoj razlog", naveo je Dalić.
Hrvati su mogli u prvom poluvremenu da stignu i do duplirane prednosti, Kramarić je ponovo bio u izglednoj situaciji, ali je reagovao tako da se Ivan Perišić žestoko naljutio na njega.
"Moj utisak sa klupe je da je Kramarić trebalo da odigra u bolju poziciju, a ne da šutira levom nogom sa 25 metara. Nije bilo rezonski", istakao je Dalić.
Hrvatskoj sledi duel sa Turskom koji neće biti nimalo jednostavan, očekuje Dalićeve izabranike paklena atmosfera, ali to, na primer, nije slomilo hrabre Velšane u Splitu.
Heroj Broudhed, momak koji nastupa za engleski Ispvič u trećoj ligi, uspeo je da ućutka Poljud golom u 93. minutu posle čega je završio u suzama.
"Iskreno, malo je ovo previše za mene. Savladale su me emocije. Čekao sam ovaj trenutak celog života", naveo je Broudhed, a selektor Robert Pejdž je priznao da je njegov pulen zaplakao na kraju meča.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2023
SPORT
Ljubičić uporedio Đokovića i Nadala – „Novak je favorit, isto izgleda danas i pre deset godina“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala