- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezdin biser sprečio kiks Srbije na premijeri

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2023
Pratite nas
Omladinska reprezentacija Srbije, igrači uzrasta do 19. godina, pobedila je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo vršnjake iz Letonije golom Stefana Lekovića u 93. minutu.
Orlići su bili apsolutni favoriti protiv reprezentacije Letonije, ali se stvari nisu odvijale kako su izabranici koje s klupe predvodi selektor Jovan Damjanović zamislili.
Mreže su mirovale posle uvodnih 45 minuta, Srbija je atakovala ka golu rivala, ali nikako nije uspevala da materijalizuje terensku inicijativu.
Sve je bilo još teže kada je vezista Čukaričkog Uroš Miladinović zbog drugog žutog kartona morao pre vremena na hlađenje. Igrao se 86. minutu kada mu je glavni arbitar pokazao put u svlačionicu.
I taman kada su svi verovatno pomislili da će Orlići kiksnuti na samom startu druge faze kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvu, u 93. minutu je Zvezdin biser Stefan Leković je na dodavanje Jovana Miloševića, pogodio za važna tri boda na premijeri.
Srbija je trenutno lider, dok je Letonija na poslednjem mestu Grupe 6, dok Izrael i Poljska tek treba da odigraju svoj meč.
Za tri dana Orliće očekuje novi izazov kada igraju protiv Izraela, a za kraj ostaje odmeravanje snaga sa Poljacima.
Đerdan Šaćiri i Granit Džaka  - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2023
SPORT
Šaćiri ne dolazi u Srbiju, a Džaka poručuje: „Moje poreklo i krv su tzv. Kosovo“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala