- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Juventus izbegao blamažu, Vlahović produžio mizernu seriju

© Tanjug / Spada/LaPresse via APDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2023
Pratite nas
Juventus i Sampdorija su odigrali u Torinu zanimljiv meč Serije A, a posle velike borbe i preokreta domaćin je slavio sa 4:2 (2:2). Tragičar utakmice je definitivno Dušan Vlahović koji je promašio jedanaesterac u 69. minutu.
Posebno je zanimljivo bilo u prvih 45 minuta kada je popularna „Stara dama“ vodila sa 2:0, a tim Dejana Stankovića izjednačio za 50 sekundi.
Brazilac Bremer, na asistenciju Filipa Kostića, i Francuz Adrien Rabio su postigli po gol u 11. i 26. minutu, pa niko nije sumnjao u trijumf Juventusa u tom trenutku.
Kostiću je, inače, ovo bila osma asistencija od dolaska među crno-bele, a 11. u svim takmičenjima i definitivno je opravdao uloženi novac.
Ipak, samo par minuta docnije, Augelio je smanjio na 2:1 u 31, da bi 50 sekundi kasnije Filip Đuričić posle dodavanja sa desne strane Zanolija izjednačio na 2:2. Malo radosti i za posrnuli Dekijev tim...
Ipak, jedna od najgorih ekipa u ligi ništa nije mogla u drugom poluvremenu u kome su Rabio u 64. i rezervista Matijas Sule u nadoknadi doneli konačni trijumf Juventusu od 4:2.
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović nije uspeo da prekine golgeterski post. Imao je u 69. minutu idealnu priliku, ali je promašio najstrožu kaznu.
Pogodio je levu stativu, pa se njegov niz bez pogotka produžio na šest utakmica i 535 minuta. Srećom, bez težih posledica za crno-bele koji se polako penju na tabeli posle oduzimanja bodova.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2023
SPORT
Dušan u krizi, legenda ga kritikuje: „Ne dopada mi se...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala