- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dušan u krizi, legenda ga kritikuje: „Ne dopada mi se...“

© AFP 2023 / Fabio FerrariDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2023
Pratite nas
Pet utakmica, preciznije 435 minuta je prošlo otkako je Dušan Vlahović poslednji put zatresao mrežu rivala u dresu Juventusa. Bilo je to protiv Nanta u Ligi Evrope 16. februara, a nije da nije imao minutažu posle toga jer je bio starter na još četiri meča i samo jednom ušao kao rezerva.
Kriza srpskog golgetera brine sve u Torinu jer Juventus posle oduzimanja bodova zbog finansijskih mahinacija mora nekako da se dokopa Lige šampiona, barem i kao pobednik Lige Evrope.
Juventus je u četvrtak savladao Frajburg (1:0) u prvom meču osmine finala, ali se Vlahović nije proslavio, što je bio razlog da mu i veliki Alesandro Del Pjero uputi kritike.

„Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga. Možda je taj pad i psihološki jer je dres Juventusa sam po sebi težak, ali Dušan sigurno ima kvalitet i najvažnije je da ostane miran", izjavio je legendarni kapiten.

Del Pjero bi voleo da vidi da Dušan više šutira na gol protivnika.
„Svesni smo da poseduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Alegrija i navijača“, poručio je Del Pjero.
Trener Alegri je, s druge strane, podržao Vlahovića, uz konstataciju da će golovi doći i da se nada tome već na meču protiv Sampdorije u Seriji A ove nedelje.

„Dušan je mnogo bolje fizički. Verujem u njega. Igrači ponekad prolaze kroz ovakve faze u karijeri, posebno napadači kojima se sve gleda kroz golove. Vlahović je tehnički odigrao dobro sve dosadašnje utakmice i nadam se da će postići gol“, poručio je Alegri.

Tako može lako da se desi da nesrećni Dejan Stanković i „fenjeraš“ Sampdorija ove večeri plate cenu za sve promašaje srpskog golgetera.
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2023
SPORT
Matić je održao čas fudbala u Rimu: „Čista klasa“
Dinamo Zagreb, BBB, Zdravko Mamić - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2023
SPORT
Dva sata svađe i pesnica u glavu – Mamić preživeo izbacivanje iz Dinama
Ari  - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2023
SPORT
„Cela Evropska unija će se izviniti Rusiji“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala