- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Očekivala se promocija, usledio je „dribling“ Lalatovića

© Foto : Jutjub / Elta HDNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2023
Pratite nas
Nenad Lalatović, novi trener Mladosti GAT, nije se pojavio na konferenciji za medije pred meč sa Spartakom, što je ujedno trebalo da bude i njegova promocija. Razlozi nisu poznati, pa će javnost morati još da sačeka na njegovo obraćanja s novog radnog mesta.
Nenad Lalatović je prošle nedelje dobio otkaz u Radničkom iz Niša, ali je prethodno, bar prema onome o čemu je brujala fudbalska Srbija, već dogovorio uslove za preuzimanje Mladosti.
Na taj način nastavljena je njegova turneja po Srbiji i ekspresna selidba s juga na sever zemlje. Ali, trenutno je fokus stavljen na to da se bivši trener Nišlija, Vojvodine, Čukaričkog, Crvene zvezde nije pojavio na sopstvenoj promociji.
Poslao je svoju „desnu ruku“, pomoćnika Milana Vješticu.
„Sutra nas očekuje jedna bitna i teška utakmica. Spartak je jedna čvrsta i organizovana ekipa koja u poslednja tri kola ne zna za poraz. Sigurno je da su u pretnosti što se psihološkog plana tiče.
Što se nas tiče, spremno dočekujemo utakmicu i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat“, poručio je Vještica na konferenciji za medije pred subotnji susret.
Bilo je i pitanja vezanih za stil igre koji će forsirati Mladost pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića, ali Vještica nije želeo da ulazi u detalje, već će o tome, kada se bude pojavio pred medijima, pričati novi šef stručnog štaba.
Inače, samo dan nakon što se rastao sa Radničkim, iz Niša su stigle informacije da nisu razlog rastanka bili slabi rezultati kluba s juga, već, prema rečima ljudi iz kluba, neprofesionalnost Nenada Lalatovića i nepojavljivanje na treninzima u danima pred utakmicu.
Dušan Tadić, Ajaks - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2023
SPORT
Srpska desetka je „vaskrsla“ i u leđa joj gledaju Mesi i De Brujne
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2023
SPORT
Matić je održao čas fudbala u Rimu: „Čista klasa“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala