- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ubojite poruke Putina - Rusiju nikada niko nije pobedio | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / POOL / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” politikolog Aleksandar Pavić.
Rusija obustavlja učešće u sporazumu o ofanzivnom naoružanju. Vladimir Putin naredio vojsci - budite spremni, ako Amerika testira nuklearno oružje, onda ćemo i mi.
Bajden u Kijevu poručio da Zapad čeka teško vreme ali je ipak najavio i oružanu i novčanu pomoć Ukrajini. Dan kasnije - u Varšavi pokazao je ko ga trenutno najviše muči – u govoru od 20 minuta, Vladimira Putina spomenuo je čak 10 puta.
Kina podržava ruski nacrt rezolucije UN o diverziji na „Severnom toku“ i apelovala da Amerika prestane da širi dezinformacije o vojnoj pomoći Rusiji.
Uoči novog susreta u Briselu Aljbin Kurti poručuje da neće razgovarati o ZSO i da su njegovi saveznici spremili dokument o priznanju dve države.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Ubojite poruke Putina - Rusiju nikada niko nije pobedio | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala