- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak ima jednu želju za konačni obračun /video/

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTENovak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, održao je obećanje i održao je konferenciju za medije u rodnom Beogradu, odakle će ponovo krenuti u nove pobede.
Novak se pobednički vratio u Beograd sa Australijan opena, osvojio je 22. Gren slem trofej čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom kao rekorder, a za jubilarni 60. duel sa velikim rivalom ima posebnu želju.
„Želim finale Rolan Garosa sa Nadalom“, rekao je Đoković.
Novakova želja znači samo jedno, on želi da se dogodi konačni obračun u trci za najtrofejnijeg Gren slem šampiona pošto je sa Nadalom trenutno izjednačen, a ne postoji bolja opcija nego da porazi najvećeg rivala na njegovom omiljenom turniru.
Naravno, do Gren slem turnira u Parizu ima još mnogo vremena, a pred Novakom je veliki izazov koji ponovo nema veze sa sportom, koliko sa politikom.
Đoković i dalje ne zna da li će SAD promeniti odluku u vezi sa dolaskom stranih državljana koji nisu vakcinisani protiv virusa korona, a to je ključno za važne turnire u Indijan Velsu i Majamiju.
„Proces je u toku, to je jedino što znam. Naravno da bih voleo da igram, drago mi je da sam dobio podršku od direktora turnira u Indijan Velsu i Majamiju. Oni žele da igram, ja želim da igram. Nadam se da će i treća strana, koja odlučuje, dozvoliti da igram“, istakao je Đoković.
Novak Đorđević - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2023
SPORT
Đoković: Ja znam šta je istina /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala