- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Ja znam šta je istina /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićNovak Đorđević
Novak Đorđević - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2023
Pratite nas
Najbolji teniser sveta Novak Đoković održao je konferenciju za medije u Beogradu gde je odgovarao na pitanja prisutnih novinara, pa tako i na Sputnjikovo koje se ticalo svega što je proživeo u Australiji, te priča da je lažirao povredu. Novak je rekao da on zna šta je istina i da je pobeda zbog toga još slađa.
Novak je nedavno proslavio 10. titulu na Australijan openu, kao i rekord na vrhu ATP liste, a sada je izašao pred medije i govorio o interesantnim temama pred nastavak sezone.
Na pitanje reporterke Sputnjika, Novak se osvrnuo na veliki uspeh u Australiji. Proživeo je tamo mnogo toga, i na terenu i van njega. Bilo je mnogo priča čak i da je lažirao povredu.

„Dobro, priče su uvek prisutne, nije to samo u mom slučaju, već i kod sportista koji igraju na visokom nivou i beleže dobre rezultate, imamo kritičare, ljude koji će da spekulišu da li je tako i verodostojno. Nemam ni vremena ni energije da se bavim svakom pričom koja se pojavi. Znam šta je ispravno i istina, direktor turnira je sam izašao i rekao kakva je povreda bila u pitanju“, rekao je Novak.

Pa, nastavio...
„U Australiji sam beležio najbolje rezultate na Gren slemovima. Imao sam kratak boravak prošle godine, ali želeo sam da se vratim tamo i da odigram ove godine. Da je bio izazov, nije nego što je bio u prošlosti, ali sam osećao veći pritisak van terena apsolutno, prvih sedmica dok se nisam navikao malo. Bilo je situacija i u toku turnira koje nisu bile prijatne, ali to je nekako sastavni deo mog puta, i životnom i na ovogodišnjem Australijan openu. Tim više je pobeda slađa, ispunjeniji sam tim ponosom s obzirom na to šta sam prošao na terenu i van njega“, konstatovao je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2023
SPORT
Novak iz Beograda poslao poruku: „Gladan sam, hoću još Grend slemova – čekam vesti iz Amerike“
Novak Đoković sa - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2023
SPORT
Đoković, voda i pukotine – poznati trener objasnio dominaciju Srbina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala