- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ruska legenda u teškom stanju posle druge operacije

© Sputnik / Ramilь SitdikovRoman Kostomarov
Roman Kostomarov  - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2023
Pratite nas
Stanje čuvenog ruskog klizača Romana Kostomarova, koji je hospitalizovan, ozbiljno se pogoršalo posle druge operacije, javljaju ruski mediji, koji citiraju izvore upoznate sa situacijom.
U utorak je Kostomarovu, navodno, amputirano nekoliko prstiju na rukama. Neki ruski mediji javljaju i da su mu odsečene obe ruke kako bi se zaustavila nekroza.

„Kostomarov ne može sam da diše. Do jutros je bio pod sedativima, a lekari strahuju za njegovo levo plućno krilo usled fibroze, objavili su ruski mediji.

Roman se nalazi na intenzivnoj nezi od 10. januara. Doktori su mu tada ustanovili pneumoniju (upalu pluća), a kasnije je klizač bio priključen na aparate, sa kojih je skinut krajem januara.
Kostomarov je olimpijski šampion u umetničkom klizanju iz 2006. godine. Takođe je i počasni master sporta u Rusiji. U tandemu sa Tatjanom Navakom, dva puta su bili svetski šampioni, a osvojili su tri puta i evropsku titulu.
Romanova majka je u večernjem intervjuu za radio Sputnjik u Rusiji negirala informaciju da su njenom sinu amputirani prsti na rukama.
U svakom slučaju, olimpijski šampion vodi najveću bitku u svom životu i nadamo se da će je dobiti.
Srpski teniser Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 15.02.2023
SPORT
Spektakularan preokret u Buenos Ajresu – Srbin ućutkao Argentince
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala