- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Trudo: Oborili smo još jedan NLO

© AP Photo / Justin TrudeauNovi kanadski premijer Džastin Trudo
Novi kanadski premijer Džastin Trudo - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
Pratite nas
Zajednička vazdušna komanda SAD i Kanade (NORAD) oborila je neidentifikovani leteći objekat u kanadskom vazdušnom prostoru, izjavio je premijer Kanade Džastin Trudo.
„Naredio sam da se obori neidentifikovani objekat koji je narušio kanadski vazdušni prostor. Severnoamerička komanda vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) oborila je ovaj objekat iznad Jukona. Američki i kanadski avioni su podignuti u vazduh, a američki F-22 je uspešno pogodio metu“, rekao je premijer Kanade.
Ranije su predstavnici Severnoameričke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) izvestili o praćenju neidentifikovanog vazdušnog objekta na nebu iznad severne Kanade.

„Komanda potvrđuje da smo locirali objekat na velikoj nadmorskoj visini iznad severne Kanade. Iako u ovom trenutku ne možemo da otkrijemo detalje u vezi sa ovom aktivnošću, imajte na umu da NORAD sprovodi kontinuirane operacije za zaštitu Severne Amerike“, stoji u saopštenju.

Kanadski televizijski kanal „Global njuz“, pozivajući se na bezbednosne izvore, izveštava da NORAD prati „jedan ili dva vazdušna cilja“ koji bi potencijalno mogli da budu „špijunski baloni“.
Američki vojni avion F-22 Raptor  - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
SVET
Amerika protiv NLO: „Bio je cilindričan i srebrnast“ – Šta je poznato o obaranju iznad Aljaske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala