- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Šta je oboreno iznad Aljaske: Usijanje na društvenim mrežama /video, foto/

© AP Photo / Chrissy FribergAljaska
Aljaska - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
Pratite nas
Obaranje nepoznatog letećeg objekta iznad Aljaske izazvalo je različite reakcije na društvenim mrežama, od onih koji su tvrdili da se radi o invaziji vanzemaljaca, preko čuđenja zašto nema nijedne fotografije, do onih koji su to iskoristili da se našale na račun američke administracije.
Američki zvaničnici potvrdili su da je iznad Aljaske oboren „neidentifikovani leteći objekat“, koji je bio veličine automobila i leteo je na velikoj visini, te da mu ne znaju ni poreklo, niti druge detalje.
Pojedini američki mediji objavili su kako su piloti aviona F-35, koji su poslati u presretanje, izvestili da je letelica „cilindričnog oblika, srebrnasto sive boje“ i da „nema vidljiv pogon“.
To su iskoristili pojedini korisnici društvenih mreža koji su u šali aludirali da su u pitanju vanzemaljci.
Sa druge strane, bilo je i onih koji su iskoristili za političke komentare, poput toga da se radi o lažnoj operaciji kako bi se prikrila nesposobnost američke PVO pokazana u slučaju kineskog balona.
Bilo je i duhovitih komentara .
Veliki broj je i onih koji strahuju da su SAD oborile vanzemaljsku letelicu, što bi moglo da dovede do holivudske invazije i rata.
Američki vojni avion F-22 Raptor  - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
SVET
Amerika protiv NLO: „Bio je cilindričan i srebrnast“ – Šta je poznato o obaranju iznad Aljaske
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala