- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Petrić preuzeo odgovornost: „Moja naivnost ili neznanje su koštali Partizan“

© Foto : FK Partizan / Sandić FOTOGordan Petrić
Gordan Petrić - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
Pratite nas
Trener Partizana Gordan Petrić preuzeo je na sebe krivicu za težak poraz od Mladosti GAT u 21. kolu Superlige. Crno-beli su demolirani na svom terenu sa 4:0, a debakl je svima teško pao u Humskoj.
„Ako su neke utakmice ranije bile za pohvalu, ovu moramo da kritkujemo. Jedini koji može i treba da se kritikuje sam ja. Možda moja naivnost, dobrota ili neznanje su to što je koštalo Partizan večeras. Jedini krivac sam ja“, ističe Petrić.
Treneru Partizana nisu jasni potezi pojedinih igrača, pre svega onih iz odbrane.

„Primili smo golove, ma poklonili smo im golove. Sigurno je da smo se obrukali. U pravu su ljudi, ne znam kada je Partizan primio ovako jeftine golove. Sve što smo pričali, da smo spremni, nismo spemni, moja naivnsot i možda neznanje je koštalo Partizan pobede“, podvlači Petrić.

Već za četiri dana crno-beli igraju sa Šerifom u Ligi konferencija.
„Imamo utakmicu za četiri dana i sigurno je da su igrači svesni toga. Moramo da se ponovimo u četvrtak u pozitivnom smislu, kao tokom jeseni. Ko god izađe na teren mora da pokaže kvalitet. Siguran sam da ćemo u četvrtak pokazati kvalitet.“
Trener Mladosti Ljubomir Ristovski je više nego zadovoljan.
„Sigurno da smo izeneadili Prtizan, vratili tri boda od Javora i sad smo opet u igri za opstanak. Odigrali onako kako trebea, iznenadili na startu Partzian ovakve stvari se dešavaju. Tri boda koja će nam značiti za naredni tok prvenstva“, zaključuje Ristovski.
Partizan Mladost  - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
SPORT
Nezapamćena blamaža u Humskoj – Partizanu četiri šamara pred Šerif
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala