- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nezapamćena blamaža u Humskoj – Partizanu četiri šamara pred Šerif

© Sputnik / Spasoje VeselinovićPartizan Mladost
Partizan Mladost  - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2023
Pratite nas
Fudbaleri Mladosti GAT iz Novog Sada savladali su kao gosti u Humskoj ekipu Partizana sa 4:0 u meču 21. kola Superlige. Posle blamaže i teškog poraza crno-beli zaostaju 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom.
Nezapamćena blamaža crno-belih mogla je da se nasluti već posle 11 minuta igre kada su gosti poveli lako sa 2:0 posle dva kiksa defanzivca domaćih Svetozara Markovića.
Štoper Partizana „častio“ je u trećem minutu Amerikanca Romejna Gala (prelepo je šutirao), a zatim u 11. i Brazilca Fagundesa za laganu prednost Novosađana i radost njihovih malobrojnih navijača, popularnih „Srpskih kojota“ koji su doputovali u Beograd.
Partizan nije mogao da se sastavi na ovom meču, bez preterivanja, jedva da je zapretio tokom utakmice, najčešće preko Meniga i Baždara, a Gordan Petrić je na poluvremenu izvršio trostruku izmenu. Ni to nije pomoglo crno-belima.
Fejsa je u 53. skirvio penal koji je Novica Maksimović pretvorio u 3:0, a tačku na katastrofu Partizana i nezapamćenu blamažu u Humskoj stavio je iskusni Nemanja Milić u 58. minutu.
Četiri šamara crno-belima dođu kao žestoka opomena pred duel sa Šerifom u Ligi konferencija sredinom naredne nedelje.
Neočekivani poraz od pretposlednjeg tima na tabeli udaljiće Partizan na čak 11 bodova minusa u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.
Plasman obezedio Sofascore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala