- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić konačno dobija pomoć – stiže kolega sa legendarnim prezimenom!

© AFP 2023 / GLYN KIRKTomas Brajant
Tomas Brajant - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2023
Pratite nas
Tomas Brajant, košarkaš koji nastupa na poziciji centra, postaće član Denver Nagetsa i pridružiti se Nikoli Jokiću, u razmeni igrača kojom je Devon Rid poslat u ekipu Los Anđeles Lejkersa.
Istovremeno, Denver je ostao bez rezervnog plejmejkera Bounsa Hajlenda, momka koji je bio dobri duh u ekipi, ali je želeo veću ulogu i minutažu, što ga je odvelo u tim Los Anđeles Klipersa.
Bez obzira na to, Denver je konačno uspeo da povuče potez u ludom finišu prelaznog roka u NBA ligi koji je Jokićevoj ekipi stvorio dve veoma teške prepreke na putu ka tituli.
Najpre je u Zapadnu konferenciju, čiji je Denver lider, odnosno ekipu Dalasa stigao Kajri Irving, a potom je Finiks angažovao Kevina Durenta.
Sa takvim pojačanjima te ekipe su željne da osujete nameru Denvera da ode korak dalje i bori se za šampionsku titulu, ali je uprava kluba iz Kolorada brzo reagovala.
U Denver će stići 25-godišnji centar Tomas Brajant, momak koji je karijeru započeo u Lejkersima, potom je četiri godine proveo u Vašingtonu da bi se potom vratio u Los Anđeles.
Ipak, njegova odiseja se završava i on u Denver nosi slavno prezime Brajant, dok će uz Devona Rida u suprotnom smeru otići prava i na izbor igrača u drugoj rundi NBA draftova narednih godina.
Zakucavanje Matijasa Lesora - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2023
SPORT
Crno-beli poker na listi najboljih – i to nema niko u Evropi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala