- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Svetla Holivuda usmerena sa Hrvata na Srbina istog prezimena

© AP Photo / Mary AltafferBogdan Bogdanović, Atlanta
Bogdan Bogdanović, Atlanta - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2023
Pratite nas
Srpski reprezentativac i član Atlante Bogdan Bogdanović, nalazi se na radaru Los Anđeles Lejkersa, pišu američki mediji. Iako je u prvi mah kružila informacija da „jezerdžije“ žele Hrvata Bojana Bogdanovića, sada se sve glasnije priča i piše o tome da je bek Hoksa bolje rešenje.
Klub iz „grada anđela" nije jedini koji je stao u red za usluge Bogdana Bogdanovića, s obzirom na to da se i Dalas javlja kao opcija, ali je svakako nova informacija da su svetla Holivuda preusmerena sa Hrvata na Srbina.
Ugledni Tajms objavio je tekst u kojem je mlađi od dvojice Bogdanovića realnija opcija da pređe u redove tima u kojem je glavna zvezda Lebron Džejms.
Svoju priliku vreba i klub iz Teksasa, a jasno je da bi bilo interesantno videti balkanski tandem Luka Dončić - Bogdan Bogdanović.
Bogdan je i dalje član Atlante Hoks i pružio je solidnu partiju u noći između petka i subote u pobedi nad Jutom Džez, ali je jedna njegova blokada bacila sve ostalo u drugi plan.
Do kraja prelaznog roka ostalo je još pet dana (9. februar) i jasno je da će nekolicina košarkaša promeniti klubove, a među njima bi osim srpskog reprezentativnog beka mogao da bude i Kajri Irving koji je zatražio momentalni trejd i želi da napusti Bruklin Netse.
Prema informacijama uvek dobro obaveštenog NBA insajdera Šemsa Čaranije, Irving je dao ultimatum da ga puste do 9. februara da pronađe novu sredinu, u suprotnom ostaće do kraja sezone, a onda će u julu kada mu bude istekao ugovor napustiti klub bez obeštećenja.
NBA rezultati
Detroit - Šarlot 118:112
Indijana - Sakramento 107:104
Vašington - Portland 116:124
Boston - Finiks 94:106
Hjuston Toronto 111:117
Minesota - Orlando 120:127
San Antonio - Filadelfija 125:137
Juta - Atlanta 108:115
► Pogledajte emisiju Miljanov korner.
Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2023
SPORT
Bogdan spustio rampu „finskom Apolonu“ – Atlanta slavila
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2023
SPORT
Jokićev „ringišpil“ zavrteo je um šampionima: „Razbio nas je“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala