- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

DF: Proveriti da li Milo Đukanović ima prijavljeno prebivalište van Crne Gore

© AP Photo / Risto BozovicMilo Đukanović
Milo Đukanović - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2023
Pratite nas
Demokratski front pozvao je nadležne organe u Crnoj Gori da provere da li predsednik DPS-a Milo Đukanović ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama.
„Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vreme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića“, saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.
Kako kaže, „možda će se na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona evra“, koje su, kako tvrdi Vučurović, „od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljačkane od građana Crne Gore“.
„Veoma je važno da pred ove predsedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i sl.“, kazao je Vučurović.
Kako kaže, „takvi nisu dostojni ove važne funkcije koja zahteva čoveka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći“, naveo je Vučurović, prenosi RTCG.
„Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čoveka za predsednika, a čovek za predsednika je Andrija Mandić“, zaključio je Vučurović.
Protest u organizaciji pokreta Ima nas ispred Skupštine Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2023
REGION
DPS likuje zbog mnoštva kandidata na predsjedničkim izborima, sanjaju o „povratku otpisanih“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala