- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Australijanac traži da se Novak deportuje – bizaran pokušaj sabotaže

© AP PhotoNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ubedljivo je savladao Aleksa de Minora, a Australijancima je teško pao poraz domaćeg tenisera koji nije pružio ni trunku od očekivanog. Novak je posle meča izjavio da je želeo ovako ubedljivu pobedu, a novinar Nil Mičel traži da srpski teniser zbog toga bude deportovan iz Australije.
Koliko god delovalo da Novak Đoković u Australiji ima veliku podršku, druga strana uvek pronađe način da pokuša da poremeti srpskog asa.
Stefanos Cicipas – Janik Siner - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
„Udariće“ Cicipas na Rusa
Teško je australijskoj javnosti pao poraz Aleksa de Minora jer su očekivali da će moći čak i da pobedi ranjenog Novaka, a on je za tri seta osvojio samo pet gemova (6:2, 6:1, 6:2). Posle fantastične pobede Novaka su upitali zašto je tako ubedljivo deklasirao De Minora, a on je kratko uz osmeh rekao da je to želeo.
Novak Đoković – Aleks De Minor - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
„Svi imaju pet, samo Novak osam brzina“
Ta izjava nije se dopala Nilu Mičelu koji je otišao toliko daleko da zbog Novakove kako kaže preterano „oštre izjave“, srpski teniser treba da bude deportovan iz Australije.
„Ne marim preterano za tenis, ali nadam se da Novak Đoković neće osvojiti Australijan open. Srpski teniser je pecnuo De Minora posle meča zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena, i jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo posle pobede“, rekao je Mičel i to uz osmeh.
Kada je rekao da je želeo tako ubedljivo da pobedi Australijanca Novak nije bio neprijatan već je to rekao šaljivo uz osmeh , mada je jasno da je srpski as imao želju da dokaže De Minoru da je bolji upravo zato što je australijski teniser bio izuzetno neprijatan prema njemu prošle godine.
De Minor se podsmevao Novaku tokom drame oko deportacije prošle godine, ali mu je srpski teniser to naplatio šampionski na terenu.
Viktorija Azarenka - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Herojski povratak na veliku scenu: Pobedila je i strahove i Amerikanku – za izjednačenje sa legendama
Novak Đoković – Aleks De Minor - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
„Svi imaju pet, samo Novak osam brzina“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala