- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Rusija: Izjave SAD o isporukama balističkih raketa Kijevu - elementi psihološkog rata

© Sputnik / Mihail VoskresenskiйZgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije
Zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2023
Pratite nas
Izjave Sjedinjenih Američkih Država o isporukama balističkih raketa velikog dometa ATACMS Kijevu, koje mogu da pogode ciljeve na Krimu, predstavljaju elemente psihološkog rata, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov.
„To je element psihološkog rata. Eskalacija je najopasniji put i posledice su nepredvidive. Naši signali se ne uzimaju u obzir. Protivnici Rusije nastavljaju da uvećavaju uloge, ali će ciljevi specijalne vojne operacije biti postignuti u svakom slučaju i celokupna vojna tehnika, koja dolazi sa raznih strana će biti, bukvalno, samlevena“, podvukao je ruski diplomata.
Obratio je pažnju i na jačanje hibridnog rata koji kolektivni Zapad vodi protiv Rusije i istakao opasnost eskalacije čije su posledice nepredvidive.
Ranije je član Predstavničkog doma američkog Kongresa za inostrane poslove Majkl Makol upozorio da je pojačan nadzor i da su prešli na odgovorniji pristup u pružanju pomoći Ukrajini, kao i da je neophodno da se Ukrajini pošalju balističke rakete ATACMS kako bi granatirali Krim i izdejstvovali pobedu protiv Rusije.
Zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 09.12.2022
RUSIJA
MIP Rusije: Upozorili smo SAD da ćemo delovati po principu „oko za oko“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala