Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Predaja nije opcija“: Srpski ministri se oglasili posle ključne sednice Vlade

© Tanjug / JADRANKA ILIĆSednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Sednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2023
Pratite nas
Srpski ministri oglasili su ne nakon sednice Vlade na kojoj ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić informisao o razgovorima oko tzv. Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom". Oni su poručili da predaja nije opcija!
Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da Vučić radi za boljitak svoje zemlje te da ga bezrezervno podržava da u tome istraje.
U instagram* objavi Vučević je ocenio da nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak a baviti se politikom.
"Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoe interese ispred državnih. Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijіski nazvažnijeg srpskog pitanja - Kosova", naveo je Vučević.
Podršku predsedniku Vučević je zaključio porukom: "Predaja nije opcija! i Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić!".
Ministarka za brigu o porodici i demografiju i član Predsedništva SNS Darija Kisić izjavila je danas da pruža podršku predsedniku Srbije i izrazila uverenje da će on doneti najbolju odluku za naš narod i državu.
"Sa teškim i naizgled nerešivimi situacijama po svoju zemlju mogu da se izbore samo hrabri, odvažni i nepokolebljivi, oni koji svoju otadžbinu vole iznad svega", napisala je Kisić na Instagramu.
Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Bratislav Gašić takođe je pružio podršku Vučiću, navodeći da su pritisci i izazovi sa kojima se Srbija i Vučić suočavaju ovih dana najteži do sada.
"Srpska napredna stranka jedino na čelu sa Aleksandrom Vučićem može sačuvati mir i stabilnost i nastaviti putem napretka. Jedino Aleksandar Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju, Srbiju koja se bori za svoj narod, Srbiju koja je snažna i koja svakoga dana napreduje", izjavio je Gašić.
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je važno da se složno i ujedinjeno stane uz predsednika Vučića kako bi mu se pružila dodatna podrška.
U objavi na instagramu on je istakao da je takva podrška neophodna kako bi Vučić Srbiju poveo pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona.
*(Aktivnosti „Meta“ - društvene mreže Fejsbuk i Instagram zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke)
Sednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2023
SRBIJA
Vučić upoznao Vladu sa izazovima, tražio od njih punu posvećenost i snažniji rad
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala