Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić upoznao Vladu sa izazovima, tražio od njih punu posvećenost i snažniji rad

© Tanjug / JADRANKA ILIĆSednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Sednica Vlade Srbije o Kosovu i Metohiji kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas na sednici članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je reč o Kosovu i Metohiji, saopštila je pres služba Vlade Srbije.
Predsednik Vučić zatražio je od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.
Kako se navodi, dogovoreno je da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhonizovano i jedinstveno.
Današnja sednica Vlade Srbije, u čijem radu je učestvovao i predsednik Republike Aleksandar Vučić, trajala je sat i po vremena.
U 20 časova, Vučić će se obratiti javnosti iz zgrade Predsedništva Srbije, saopšteno je juče iz Službe za informisanje predsednika.
Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u sedištu SNS-a. Prema pisanju medija, na sastanku je bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU. Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao predsednik Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu, on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.
Jedan od čelnika Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić je nakon sastanka izjavio za TV Pink da ako predsednik Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, to bi bio kraj Srpske napredne stranke i kraj karijere koju je SNS imao na političkoj sceni Srbije.
Nakon toga sledi, smatra, nešto što je, kako je rekao, "najcrnji i najgori scenario za Srbiju" koji ne sme ni da zamisli.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala