- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda upisala i treću recku u Turskoj

© FOTO: Skrinšot/Arena SportLazar Nikolić, FK Crvena zvezda
Lazar Nikolić, FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde slavili su i u trećoj utakmici na zimskim pripremama u Turskoj. Srpski šampion je bio bolji od slovenačkog Kopra (1:0), a strelac je bio novajlija iz Javora Lazar Nikolić u 13. minutu.
Trener Miloš Milojević je na teren izveo startnih 11 u sastavu: Borjan - L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Ivanić, Mitrović - Katai.
Zvezda je povela u 13. minutu, posle prve prave prilike koju je imala na ovom meču. Katai je petom pripremio priliku za Bukarija, čiji udarac je zaustavio golman Golubović, ali u nastavku akcije lopta je došla do Nikolića koji ju je smestio u donji desni ugao - 1:0.
Do kraja poluvremena je Bukari pogodio stativu, Zvezda je imala inicijativu, ali nije došla do neke ozbiljnije prilike u poslednjih 20 minuta ovog dela meča.
Od 62. minuta Zvezda je igrala u sledećem sastavu: Borjan - Srnić, Pankov, Leković, Gobeljić - Krstičić, Kangva - Veljko Nikolić, Motika, Prucev - Ibrahim.
Ibrahim Mustafa je bio igrač koji je najčešće ulazio u šanse u drugom poluvremenu, već u 58. minutu je imao dobru situaciju kada je poslao loptu pored gola nakon što je ostavio golmana na krivoj nozi.
Zvezda je bila bolja do kraja, ali bez nekih ozbiljnih šansi. Koper praktično nije ni zapretio, pa Milan Borjan jedva da je imao priliku da interveniše.
Narednu proveru crveno-beli imaju već sutra protiv gruzijskog Dinama iz Tbilisija.
Navijači Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2023
SPORT
Zvezda je dugo tražila takvog igrača: Nije problem špic – već desni bek
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala