- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Kremlj Kijevu: Rusija i Putin postoje i postojaće

© Sputnik / Mihail VoskresenskiйPogled na moskovski Kremlj
Pogled na moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2023
Pratite nas
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov poručio je Kijevu da što pre shvate da Rusija i Vladimir Putin postoje i da će postojati.
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je u on-lajn obraćanju na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da sumnja da je ruski predsednik Vladimir Putin živ i da nije siguran s kim treba voditi potencijalne pregovore.

„Jasno je da su Rusija i Putin za sadašnju Ukrajinu i Zelenskog veliki problem. I jasno je da bi, čisto u psihološkom smislu, Zelenski više voleo da nema ni Rusije ni Putina, ali što pre shvati, što pre ukrajinski režim shvati, da Rusija i Putin postoje i da će postojati i da će pre ili kasnije morati da se okanu svega ruskog, to bolje za takvu zemlju kao što je Ukrajina“, rekao je Peskov novinarima.

Prema rečima Peskova, zahtevi Rusije će biti ostvareni na ovaj ili onaj način i što pre oni budu uzeti u obzir to će Ukrajina pre moći da počne sa obnovom.
„U svakom slučaju što pre ukrajinski režim pokaže spremnost da uzme u obzir zahteve Rusije, koji će biti ostvareni ovako ili onako, to će se pre sve završiti i pre će narod Ukrajine moći da počne sa preporodom posle te tragedije koju je priredio kijevski režim“, zaključio je on.
Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
RUSIJA
Nema povratka na staro! Dve jake poruke Lavrova i jedna reč koju svet treba da čuje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala