- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Mentalno sam uništen“ – Nadal frustriran posle eliminacije u Melburnu

© AP Photo / Dita AlangkaraRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
Pratite nas
Razmišljao sam o predaji, nisam uopšte mogao da pogodim bekhend niti da trčim, ali sam želeo da završim meč. Nisam se konsultovao sa timom, dovoljno sam odrastao da sam donosim odluke, rekao je španski teniser Rafael Nadal posle eliminacije u drugom kolu Australijan opena.
Branilac titule poražen je od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:4, 7:5, a tokom meča imao je velikih problema sa povredom.
„Težak je trenutak i moram da prihvatim i nastavim dalje. Ne mogu da kažem da nisam mentalno uništen, jer bih lagao. Nadam se da nije previše loše, ali nikada ranije mi se nije desilo da ne mogu da se krećem", istakao je osvajač 22 gren slem titule i objasnio da će posle dodatnih pregleda znati da li je u pitanju povreda kuka ili samo mišića.
Nije mu lako palo...
„Umoran sam i frustriran zbog toga što sam dobar deo karijere proveo na remontu. Sve vreme se boriš sa tim, ideš na terapije... Uvek sam to prihvatao, ali... Mogu sada da pričam ovde da je život sjajan i da treba da ostaneš pozitivan, da se boriš, ali više ni sam ne znam. Težak dan, moram da nastavim dalje“, rekao je Nadal.
Marijana Veljović - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
SPORT
Čelična Srpkinja „disciplinovala“ i Nadala – počela kao student i ima neostvaren san
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala