- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Levonogi Zmaj rešio da svira kraj

© AP Photo / Naomi BakerGeret Bejl – EURO 2020
Geret Bejl – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2023
Pratite nas
Čuveni velški fudbaler Geret Bejl objavio je na društvenim mrežama da je završio sa profesionalnim igranjem fudbala. Prilično neočekivano, reklo bi se.
Tridesettrogodišnjak iz Kardifa je na društvenim mrežama objavio saopštenje i saopštio odluku o završetku karijere, klupske i reprezentativne, iako ima i dalje ugovor sa Los Anđeles Galaksijem.
„Nakon brižljivog razmišljanja, objavljujem da se odmah povlačim iz klupskog i međunarodnog fudbala. Osećam se neverovatno srećnim jer sam ostvario svoj san da igram sport koji volim. Dao mi je jedan od najboljih trenutaka u životu. Vrh vrhova tokom 17 sezona koji će biti nemoguće ponoviti bez ozbira na to šta sledeće poglavlje ima u planu za mene. Od mog prvog dodira u Sautemptonu do poslednjeg u Los Anđeles Galaksiju i svega između toga oblikovao sam klupsku karijeru sa neverovatnim ponosom i zadovoljstvom“, napisao je Bejl.
Bejl je verovatno čekao da odigra Svetsko prvenstvo sa Velsom pa da objavi ovu svoju odluku.
U poslednje vreme pokazivao je veću strast za igranjem golfa nego fudbala, tako da sa te strane može i da se razume. Sa druge, Bejl u nogama ima još fudbala pa je zato čudno što je rešio ovako rano da svira kraj.
Bejl je u karijeri čak pet puta osvajao Ligu šampiona sa Real Madridom, a pored toga je bio tri puta šampion Španije. Osvojio je i Uefin Superkup tri puta, kao i Kup Kralja i Superkup Španije.
Navijači Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2023
SPORT
Zvezda stigla do velikog pojačanja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala