Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Pogledajte video: Ultimatum Duleta Savića - Imate 72 sata da me stavite na spisak Putinovih agenata!

© SputnikDušan Savić
Dušan Savić - Sputnik Srbija, 1920, 01.01.2023
Pratite nas
Opskurna organizacija nastavlja „lov“ na ruske špijune u Srbiji. Ova “patriotski orijentisana” grupacija koja je danonoćno radila na prikupljanju informacija od najvećeg mogućeg značaja za nacionalnu bezbednost ipak je napravila propust. Izostavila je sa svoje liste “ozloglašenog” Duleta Savića.
Iako su se na spsiku „domaćih izdajnika stranih plaćenika“ našla nova imena poput vladike Nikanora, direktora „Srbijagasa“ Dušana Bajatovića, političara Boška Obradovića, urednika „Večernjih novosti“ Milorada Vučelića, urednika televizije „Hepi“ Milomira Marića, novinarke Ljiljane Smajlović i urednice „Sputnjika“ Ljubinke Milinčić… izostalo je jedno ključno ime.
U pitanju je možda čak i najveći špijun od svih - Dušan Dule Savić, koji se godinama pretvarao u fudbalsku legendu Crvene zvezde samo da bi se infiltrirao u srpsko društvo. Namerno je postao jedan od najvećih srpskih fudbalera kako bi ga narod prihvatio, a on kasnije lakše propagirao svoju agendu za Putina.
Dule priznaje da je donekle počastvovan time što nije odmah „provaljen“, ali ističe i da mu je izostanak sa spiska ruskih špijuna u Srbiji naneo veliku duševnu bol.
Budući da je „Sputnjik“ već razotkriven kao špijunsko sredstvo informisanja, Dule je iz razloga kolegijalnosti odlučio da se kod nas i oglasi po pitanju nemerljive štete koja mu je naneta. I to ekskluzivno za emisiju „Ja, Putinov agent“:
Kada sam video spisak ruskih špijuna u Srbiji čuvene organizacije „Oktobar“, a da na tom spisku mene nema, moram da priznam da sam doživeo veliku duševnu bol i razočarenje, priča nam Dule vidno potresen.
Veliki Zvezdin centarfor i nesuđeni „Putinov agent“, ipak se odlučio da stvar preuzme u svoje ruke, pa je organizaciji „Oktobar“ pripretio tužbom ukoliko blagovremeno ne unese potrebne izmene u svoj spisak.
Pošto sam doživeo razočarenje i veliku duševnu bol, tražim od organizacije Oktobar da me stave na spisak ruskih špijuna u Srbiji. Sam se prijavljujem, a ukoliko to ne učine, u protivnom ih očekuje tužba Savetu Evrope i Haškom tribunalu. Neko od njih će morati za to da odgovara, naveo je Dule.
Ne može se reći da Duletova ponuda nije korektna, jer im je ipak dao dovoljno vremena da svoju grešku isprave.
Dajem im 72 sata da me stave na spisak ruskih špijuna u Srbiji inače ih čekaju dve tužbe. Tražiću veliku milionsku odštetu za povredu časti i pretrpljenu duševnu bol, odlučno je zaključio Dule Savić za Sputnjik.
Bonus video:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala