- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mirotić i gaženje linije: „Eto kakve su sudije...“

© Sputnik / Petar TadićNikola Mirotić
Nikola Mirotić - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2022
Pratite nas
Barselona je savladala Crvenu zvezdu sa 99:94, a glavni koš na meču dao je Nikola Mirotić u poslednjoj sekundi četvrte četvrtine. Bila je to daleka trojka za produžetak. Ali, ispostavilo se da je Nikola nagazio liniju.
Posle meča je iskreno, kao što to uvek čini ovaj veliki sportista, prokomentarisao sve što se dogodilo. Na snimku deluje da je nagazio liniju pre šuta za tri poena.
„Nisam znao... To je nova informacija za mene... Vidiš kakve su sudije... Kako posle da im ne zvižde?! Šokiran sam, iskreno. Te stvari ne bi smele da se dešavaju, s obzirom da imamo toliko kamera i sisteme za praćenje dešavanja na terenu. Ne sumnjam u to što se priča, verujem da sam gazio liniju, ali nisam znao to dosad. Treba da krene polemika sada oko toga, svi će s pravom da se pitaju zašto i kako... Bože moj, idemo dalje“, rekao je Mirotić.
Situaciju je prokomentarisao i trener Zvezde Duško Ivanović.
„Ne znam, nisam bio blizu. Ako i jeste nama to ne pomaže, jer to neće poništiti utakmicu. Dopustili smo Šanliju da ostane sam dva puta i taj pik smo trebali da branimo drugačije, a on ostao sam i dao nam šest poena", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare posle utakmice.
Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 30.12.2022
SPORT
Zvezda držala Barselonu u šaci, pa sve prosula posle lude Mirotićeve trojke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala