- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

„Putevi Srbije“ o promeni saobraćaja kod Pirota i Bele Palanke

CC0 / Pixabay / Auto-put
Auto-put - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2022
Pratite nas
Na snazi je privremena obustava saobraćaja na državnom putu prvog A reda broj 4, državnom putu drugog A reda broj 259 i na državnom putu drugog A reda broj 221, saopštilo je JP "Putevi Srbije".
Tokom obustave važi sledeće:
-Državni put prvog A reda broj 4
Za smer Niš - granični prelaz SRB/BUG Gradina, za saobraćaj je zatvorena deonica od petlje Malča do petlje Pirot istok. Saobraćaj iz smera Niša preusmerava se preko petlje Malča sa državnog puta prvog A reda broj 4 na državni put prvog B reda broj 35 do Zaječara, a zatim državnim putem prvog B reda broj 36 ka graničnom prelazu SRB/BUG Vrška Čuka.
Za smer granični prelaz SRB/BUG Gradina – Niš, za saobraćaj je zatvorena deonica od petlje Pirot istok do petlje Bela Palanka. Saobraćaj iz smera Bugarske je preusmeren preko petlje Pirot istok sa državnog puta prvog A reda broj 4 na državni put prvog B reda broj 39, pa dalje preko Babušnice i Vlasotinca do petlje Leskovac jug.
-Državni put drugog A reda broj 221
Za saobraćaj je zatvorena deonica Jalovik - Dimitrovgrad. Alternativni pravac prema Kalni, Babinom Zubu i Knjaževcu je državni put drugog B reda broj 428, Pirot - Bela Palanka, zatim državni put drugog A reda broj 223, Bela Palanka - Periš i onda državni put drugog A reda broj 222, Periš - Kalna.
-Državni put drugog A reda broj 259
Za saobraćaj je zatvorena deonica Pirot zapad - Bela Palanka. Alternativni pravac je državni put drugog A reda broj 223 i II B reda broj 428.
Na državnom putu drugog B reda broj 428, u smeru Bela Palanka - Pirot, na snazi je zabrana kretanja za teretni saobraćaj.
Radovi
Auto-put E-75, petlja T6 - petlja Lasta, u smeru ka petlji T6, radovi na mašinskom čišćenju ivičnih traka, večeras od 22 časa do sutra ujutru do 5 časova.
Radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci u pokretu, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.
Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
Cisterna na železnici - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2022
DRUŠTVO
Nigde iz kuće: Kada će se razići oblak sa amonijakom iznad Pirota i kakve još opasnosti prete
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala