- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Neočekivani problem posle Mundijala: „Nije u stanju da trenira“

© AP Photo / Abbie ParrKalvin Filips
Kalvin Filips - Sputnik Srbija, 1920, 26.12.2022
Pratite nas
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola privremeno je iz prvog tima isterao reprezentativca Engleske Kalvina Filipsa. Filips nije bio u timu na susretu Liga kupa protiv Liverpula, a Gvardiola je prilično iznenadio novinare iskrenim odgovorom zašto reprezentativca Engleske nema u sastavu. Razlog je – višak kilograma.
Španski trener je rekao da se Filips sa Svetskog prvenstva u Kataru vratio potpuno van forme i sa nekoliko kilograma viška.
Koliko tačno, nije poznato. Ali, nije malo.
„Stigao je u kamp predebeo i u potpunosti van forme. Nije bio u stanju ni da trenira, ne znam zašto. Neću računati na njega dok se ne vrati u optimalnu formu. Nisam ga precrtao, potreban nam je, ali zaigraće tek kad bude potpuno spreman", rekao je Gvardiola.
Filips ima 27 godina, a u Mančester Siti je stigao ove 2022. godine, bio je čak i u timu Engleske na Kataru, ali se ovakvim ponašanjem sigurno neće nametnuti Pepu Gvardioli.
Poznajući Španca, neće se Filips naigrati do kraja sezone...
Mario Fernandes nakon promašenog penala u završnici utakmice protiv Hrvatske - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
SPORT
Veleobrt – legenda se vraća u Moskvu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala