- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Veleobrt – legenda se vraća u Moskvu!

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaMario Fernandes nakon promašenog penala u završnici utakmice protiv Hrvatske
Mario Fernandes nakon promašenog penala u završnici utakmice protiv Hrvatske - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
Pratite nas
Mario Fernandes, brazilski fudbaler koji je nastupao za reprezentaciju Rusije, vratiće se u moskovski CSKA, iako je ranije najavljeno da će posle jednogodišnje pozajmice u rodnoj državi ostati tamo.
Fernandes je u maju ove godine odlučio da posle deset godina napusti Moskvu i ode u Internasional, ali će se izgleda vratiti brže nego što je otišao.
On se čak i oprostio od Moskve, najavljeno je bilo da će i naredne sezone biti u Brazilu, ali su se okolnosti promenile.
„Kada je odlazio u Brazil tražio nam je malo vremena da bude sa porodicom. Internasional je želeo da ga zadrži, čak i da otkupi njegov ugovor... Mario nam je rekao da neće da donese nikakvu odluku bez konsultacije sa nama, jer nam je dao reč“, rekao je jedan od čelnika CSKA Maksim Golovljev.
Pozajmica dogovorena u maju ove godine je završena i sledi naredni korak.
„Javio nam je da se vraća u Moskvu, rekao je da je spreman i da ima želju da ponovo zaigra za CSKA“, naveo je Golovljev.
Fernandes je u Moskvu stigao 2012. godine, osvojio je tri titule prvaka Rusije, jedan Kup i jedan Superkup, ruski pasoš je dobio 2016. godine, a za reprezentaciju je odigrao 33 utakmice uz pet golova i tri asistencije.
Brazilac sa ruskim državljanstvom igra na poziciji desnog beka i biće konkurencija potencijalnom reprezentativcu Srbije Milanu Gajiću.
Mohamed Salah - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
SPORT
Salah objavio fotografiju, fanovi ga napali: „Da nisi bogat i slavan“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala