- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čović u „Miljanovom korneru“: O slučaju „Kampaco“ i dogovoru sa Teodosićem

© SputnikPredsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2022
Pratite nas
U novoj epizodi „Miljanov kornera“ Nebojša Čović otkrio je detalje oko pregovora Crvene zvezde sa Fakundom Kampacom kao i kakav dogovor srpski klub ima sa Milošem Teodosićem.
Velika bura podigla se oko dolaska Fakunda Kampaca, argentinskog košarkaša, u tim Crvene zvezde, a navijači su se posebno obradovali kada je Luka Vildoza objavio fotografiju sa potencijalnom budućim saigračem u crveno-belom dresu.
Nebojša Čović, predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda otkrio je da pregovori između kluba i Kampaca i dalje nisu završeni.
„Još ništa nije gotovo. Radimo na tome, kada bude bilo završeno, imaćete informacije. Nismo ni daleko nismo ni blizu. Luka je izašao sa tim, posle ga je podržao Nedović. To su njihove želje, to je lep momenat. Druga stvar, gledao sam neke druge objave sa 6,9, sedam miliona evra. Ljudi napraviše matematiku, odmah je tu država. Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom da je Vučić odobrio dolazak... Te cifre koje pominju, ne znam kakva je to mašta“, rekao je Čović za „Miljanov korner“.
Real Madrid bio je u položaju da izjednači Zvezdinu ponudu, Španci su imali rok od deset dana, međutim Čović ističe da nisu to uradili.
„Nisu izašli sa ponudom. Mi smo bili jasni u ponudi u skladu sa mogućnostima. Treba presabrati sezonu, videti sve finansijske mogućnosti i procenili smo da možda možemo da napravimo u ovom trenutku i priuštimo. Ponavljam, nismo ništa završili“, podvukao je Čović.
U javnost je dospela i informacija o tome da bi Miloš Teodosić mogao da obuče dres Crvene zvezde, a predsednik kluba objasnio je kako sa dugogodišnjim srpskim reprezentativcem crveno-beli imaju načelni dogovor.
„Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: 'Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu', napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra još pet godina. Ima do juna, jula još dosta vremena“, poručio je Čović za Sputnjik.
Ceo razgovor poslušajte u „Miljanovom korneru“.
Luka Vildoza - Sputnik Srbija, 1920, 15.12.2022
SPORT
Zvezda ostala bez goriva – Beron za poraz Ivanovićeve „kaznene ekspedicije“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala