- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Oduševio Hrvatsku, pa progovorio o Mihi: „Gubitak za ceo fudbal“

© AP Photo / Francisco SecoMislav Oršić
Mislav Oršić - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2022
Pratite nas
Hrvatska je stigla do bronzane medalje na Svetskom prvenstvu najviše zahvaljujući golu Mislava Oršića u 43. minutu koji je pogodio za 2:1. Posle meča govorio je o značaju pobede, ali se dotakao i preminulog Siniše Mihajlovića.
Istakao je Oršić Mihinu veličinu.
„Izražavam saučešće njegovoj porodici, gubitak za ceo fudbal. Ostavio je dubok trag, a pogotovo u Seriji A“, rekao je heroj Hrvatske posle pobede nad Marokom.
Lepo sa njegove strane.
A, komentarisao je i sam duel za treće mesto.
„Igrali smo dobro i brzo dali gol, ali ga brzo i primili. Pokazali smo karater, pa nismo pali j nismo dozvolili njima da naprave neku šansu, pa smo dali i drugi goli bilo je jasno da moramo da igramo bolju odbranu da nam opet ne daju neki brzi gol. Uspeli smo i pobedili. Nisu nas mnogo pritiskali, možda malo u drugom poluvremenu, ali nije se nešto sad tu osetilo. Dobro smo stajali na terenu i dobro se branili, pobedili smo... Lep je gol bio stvarno i posvećujem ga porodici, ženi, deci, roditeljima...“, rekao je Oršić.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2022
SPORT
Svi znamo tačan odgovor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala