- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Panter se izgubio u Ljubljani, a Obradovića boli jedna stvar

© Sputnik / Lola ĐorđevićŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2022
Pratite nas
Željko Obradović, trener Partizana, bio je razočaran zbog novog poraza svog tima, ovoga puta u Ljubljani u dvorani Stožice od Cedevita Olimpije - 77:74. Popularni Žoc jporučio je da ekipa ima fantastičnu podršku gde god da igra, ali da ne vraća navijačima na adekvatan način i da ga to mnogo boli.
Mogla je utakmica u Ljubljani da ode i na drugu stranu i da crno-beli slave, ali su odlična partija Amerikanca Jogija Ferela, kao i nedostatak koncentracije i loša partija pojedinih igrača Partizana uticale na konačan epilog.
Amerikanac, inače kapiten Partizana, Kevin Panter odigrao je ispod svakog nivoa, što potvrđuju i očajne brojke. Panter se izgubio u Ljubljani, iako je proveo na parketu 21 minut, što nije malo, postigao je samo dva poena, šutirajući 17 odsto iz igre.
Nije najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović ni u koga od svojih učenika želeo da upire prstom, iako je disciplinovao Alena Smailagića kojeg je izmenio posle svega 34 sekunde nakon što je počeo susret u Stožicama, ali je otkrio šta ga mnogo boli posle drugog vezanog poraza Partizana.
„Imamo publiku bilo gde da igramo, hvala im na tome, ali mi in nažalost ne vraćamo. Ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne mogu da kažem da se nismo borili, borili smo se, ali to nije bilo dovoljno. Moraćemo neke stvari da probamo da promenimo“, istakao je iskusni strateg.
Partizan je posle poraza ipak izbio na čelo ABA lige ispred Crvene zvezde, ali ima i utakmicu više.
Željko Obradović Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2022
SPORT
Novi poraz crno-belih: Partizan pao posle drame u Stožicama!
Strahinja Stojačić – najbolji basketaš sveta - Sputnik Srbija, 1920, 11.12.2022
SPORT
Srbi na krovu sveta – basketaši Uba osvojili završni masters!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala