- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Mitrovićeve reči utehe: „Teško je, boli, ali nećemo odustati da ginemo za dres“

© AP Photo / Ricardo MazalanSrbija - Švajcarska
Srbija - Švajcarska - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2022
Pratite nas
Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović iskreno je prokomentarisao dešavanja u Kataru. Istakao je da gleda unapred, da su igrači dali sve od sebe i da će nastaviti da ginu za dres nacionalnog tima.
„Teški su utisci. Puno emocija. Ekipa, svi u svlačionici, muk... Jako težak poraz, težak trenutak za sve nas. Nismo se ovome nadali. Prazni smo, dali smo sve od sebe. I ekipa i ja, i svi. Dali smo maksimum, nije bilo dovoljno. Razočarani smo. I mi i narod. Desilo se, šta je tu je. Kada je bilo lepo, pljuštale su pohvale, sada će biti kritika. Narod mora da zna da smo dali sve od sebe“, istakao je Mitrović.
Kaže da će mu trebati vremena da se oporavi.
„Psihički će trebati vremena da se sve slegne, biće vremena za analizu. S obzirom na to da smo imali problema sa povredama, u ovom trenutku ovo je bio naš maksimum. Sa nekim detaljima smo mogli bolje. Švajcarska je danas bila bolja ekipa“, rekao je Mitrović.
Fudbaleri Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2022
Katar 2022
Razbijena vojska /foto/
Golgeter Orlova poručuje da imamo dobru atmosferu.
„Ova ekipa je sada već dugo zajedno. Duži period smo sa selektorom. Kako utakmice idu, možemo sa svakim da igramo. Možemo svakoga da pobedimo i da izgubimo. To je naš stil, tako igramo. Teško je doći do ovde. Ovde se svaka greška plaća. Da prihvatimo i analiziramo sve to. Nemamo za čim da žalimo. Dali smo sve od sebe. Nažalost nije bilo dovoljno. Ova ekipa, selektor... Svi oko reprezentacije, novinari, navijači... Nikada nije bila lepša i bolja atmosfera. Hvala na svoj podršci. Teško je, boli, ali nećemo odustati da ginemo za dres“, zaključio je Mitrović.
Srbija i Švajcarska - Sputnik Srbija, 1920, 02.12.2022
Katar 2022
Srbija je stradala na Piksijevom ruletu – poraz od Švajcarske za kraj Mundijala!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala