- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Srbija je umrla u lepoti za 30 sekundi

© AP Photo / Frank AugsteinFudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2022
Pratite nas
Pri rezultatu 3:1, u 63. minutu, Srbija je protiv Kameruna imala ogromnu šansu da postigne četvrti pogodak i reši dileme oko pobednika, ali se dogodilo potpuno suprotno.
U spektakularnoj prilici se našao Sergej Milinković-Savić, mogao je da bira gde će da plasira loptu ili da bar pruži još koji korak i približi se golu...
Umesto toga usledio je pokušaj lobovanja koji je završio preko gola, a na drugoj strani Vinsent Abubakar je pokazao kako se to zapravo radi svega 30 sekundi kasnije.
„Izgubili smo koju loptu viška, obilo nam se o glavu, nadamo se da će da izgubi Švajcarska od Brazila... Trebalo je više da držimo loptu, da prođe vreme, ali smo hteli da damo što više golova“, rekao je Sergej posle utakmice.
Jasno je o čemu je pričao, o svemu tome je u mnogo navrata govorio selektor Dragan Stojković Piksi.
„Igrali smo u svakom od takmičenja za gol više. Bez obzira na to da li smo bili u kvalifikacijama za Mundijal ili u Ligi nacija. Meni je posebno važan način na koji dolazimo do pobeda, da to bude dopadljivo ljudima koji navijaju za nas“, govorio je Piksi.
Sve je to lepo, ali od lepote se ne živi, naročito ne na turnirskom sistemu kakav se igra na Mundijalu u Kataru.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2022
Katar 2022
Piksi posle (k)iksa Srbije: Velika frustracija – navijaćemo za Brazil
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala