- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Sputnjikov Brazilac je stigao do Piksija i čuo šta Srbija nikako neće raditi

© Tanjug / JADRANKA ILICDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Pratite nas
Rodrigo Oliveira, jedan od najpoznatijih brazilskih novinara i sagovornik Sputnjika uoči početka Mundijala, uz pomoć članova sportske redakcije Sputnjika pronašao je pravo pitanje za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.
Oliveira je prisutan u Dohi kao reporter „Radio Gauča“ i dnevnog lista „Zero Ora“, a ključni događaj i za nas i za njih će se dogoditi u četvrtak od 20.00 kada će sudija označiti početak utakmice između Srbije i Brazila.
Brazil, Svetsko prvenstvo - Sputnik Srbija, 1920, 15.11.2022
Katar 2022
Ekskluzivno iz Brazila: Podeljenu zemlju između Lulinih i Bolsonarovih mogu da „pomire“ Nejmar i ekipa
Mnogo se pričalo u prethodnom periodu o tome da Brazil ima spektakularne napadače i Rodrigo je, uz našu pomoć, dobio konačan odgovor o tome kako Piksi ulazi u utakmicu sa Brazilom i kakvog rivala očekuje, sa akcentom na odbrambenu postavku Srbije.
„Nikad ne igramo striktnu markaciju protivnika u odbrani. Brazil ima kvalitetne igrače, svi su napadači. Recimo, za mene je to sistem sa tri napadača plus Nejmar, ali kažem, nije važno kako Brazil igra, za mene je važno kako će Srbija igrati“, rekao je Stojković.
I nastavio...
„Svakome je teško da brani tako dobre igrače kao što su oni, ali mi moramo da budemo koncentrisani tokom cele utakmice i pokušati da ih zaustavimo na pametan način. Igraćemo zonsko markiranje, nećemo trčati za svakim igračem, to nije moguće i to nije moj stil. Biće veoma teško, ali je moguće zaustaviti ih“, istakao je Stojković.
Nedavno je gost emisije Miljanov korner bio srpski reprezentativac Filip Đuričić.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2022
Katar 2022
Brazilci ćute, a od Piksija bi da priča: „Bilo bi neozbiljno“
Srbija Rusija - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Katar 2022
Zvanična podrška Rusije pred meč Srbije s Brazilom: „Verujemo u vaš uspeh braćo“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala