- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Šampioni sveta štucali, pa onda lako preskočili Kengure

© AP Photo / Alessandra TarantinoFrancuska - Australija
Francuska - Australija - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Pratite nas
Fudbaleri Francuske, aktuelni šampioni sveta, uspešno su startovali Mundijal u Kataru pobedom nad Australijom od 4:1 (2:1). Meč ste mogli da pratite u tekstualnom prenosu na Sputnjiku.
Meč je počeo na šokantan način jer je Gudvin doneo prednost Kengurima u 9. minutu utakmice i mnogi su se tada zapitali da li je na pomolu nova senzacija u Kataru.
Ipak, Francuzi nisu sebi dopustili da upadnu u problem i paniku.
U roku od pet minuta dali su dva gola. Prvo je Rabio pogodio u 27. minutu udarcem glavom, a onda je i Žiru posle sjajne akcije u 32. minutu doneo potpuni preokret Galskim petlovima.
Već posle tog gola moglo je da se nasluti šta ćemo gledati u nastavku, a usledila je sjajna igra Francuza i njihova ubedljiva pobeda.
Prvo je Kilijan Mbape pogodio u 68. minutu na asistenciju Dembelea, a onda je i Žiru na asistenciju Mbapea. Oba gola došla su posle udaraca glavom. Dakle, sjajan skok Petlova.
Početak je bio klimav, ali se sve dobro završilo po Francuze. Žiru dva gola, Mbape i Rabio po jedan i tu je bio kraj nada Kengura.
Nemački sudija Feliks Brih i srpski fudbaler Aleksandar Mitrović na utakmici grupe E između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Katar 2022
Još jedan dokaz da je Nemac usred Rusije pokrao Srbiju /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala