- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Još jedan dokaz da je Nemac usred Rusije pokrao Srbiju /video/

© AP Photo / Victor CaivanoNemački sudija Feliks Brih i srpski fudbaler Aleksandar Mitrović na utakmici grupe E između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Nemački sudija Feliks Brih i srpski fudbaler Aleksandar Mitrović na utakmici grupe E između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 22.11.2022
Pratite nas
Pamti se nedosuđeni penal na utakmici Srbije i Švajcarske kada je Feliks Brih propustio šansu da dosudi najstrožu kaznu na Svetskom prvenstvu 2018. godine koje je održano u Rusiji. Četiri godine kasnije u sličnoj situaciji Iran je dobio penal.
Novi je to dokaz da su Orlovi pokradeni.
Sudija Nemac Feliks Brih propustio je priliku da u finišu utakmice, kod rezultata 1:1, svira 2018. godine penal za Srbiju posle duela Mitrovića sa odbramenim igračima Švajcarske.
Mnogima je već tada bilo jasno da je Srbija oštećena, pokradena, a danas je stigla nova „potvrda“ za to.
U vrlo sličnoj situaciji, ako ne i lakšoj nego što je to bio slučaj sa Mitrovićem protiv Švajcarske, brazilski sudija Rafael Klaus posle gledanja VAR-a pokazao je na najstrožu kaznu.
I ovoga puta je bilo povlačenja prilikom skoka, dosta je podsetila situacija na onu Mitrovićevu, ali je ovoga puta bio drugačiji ishod.
Pamtiće se dugo Brihov propust...
Gost emisije Miljanov korner pred put na Mundijal bio je srpski reprezentativac Filip Đuričić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala