- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Lopta se u Kataru još nije zakotljala, a već imamo sliku Mundijala /foto/

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaZlatna boginja, pehar namenjen pobedniku Svetskog prvenstva u fudbalu
Zlatna boginja, pehar namenjen pobedniku Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2022
Pratite nas
Leo Mesi i Kristijano Ronaldo, dvojica, verovatno najboljih fudbalera u istoriji, postarali su se da Mundijal u Kataru, koji još nije ni počeo, već ima najbolju fotografiju. Naime, zvezde Portugalije i Argentine igraju partiju šaha, aludirajući na to da im je ovo poslednje SP, a u torbi na kojoj je tabla je „Zlatna boginja“.
Duelom domaćina Katara i Ekvadora od 17 časova zakotrljaće se lopta i Svetsko prvenstvo će zvanično početi, a trajaće do 18. decembra.
Ipak, fotografija Mundijala je već tu, pred vama. Objavom koju su na svoje profile lansirali Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, internet je praktično „srušen“. Neverovatnom brzinom pomenuta slika je dobacila do 50 miliona lajkova.
Tu je i kratak komentar, kao opis fotografije, a Mesi i Ronaldo su napisali sledeće:
„Pobeda je stanje svesti“.
O čemu se zapravo radi i u čemu je fora? As Pari Sen Žermena i portugalski superstar, koji je na izlaznim vratima Mančester junajteda, igraju partiju šaha na torbi „Luj Viton“ u kojoj je skriven pehar namenjen budućem prvaku sveta, čuvena „Zlatna boginja“.
Upravo torba tajnu krije, ali je misterija ekspresno rešena jer je pehar i pre četiri godine čuvan u torbi poznatog brenda luksuzne odeće.
A partija šaha i šahovska tabla simbolično su izabrani da pokažu da Mesi i Ronaldo, po svemu sudeći igraju poslednji Mundijal jer su ih stigle godine. Mesi ima 35 godina, a Ronaldo dve više.
Inače, Portugalac je iznenadio javnost pošto je po dolasku u Katar na Mundijal poručio da će u slučaju da njegova selekcija osvoji trofej okončati prebogatu igračku karijeru.
Gost emisije Miljanov korner pred sam put na Mundijal u Kataru bio je srpski reprezentativac Filip Đuričić.
Viktor Orban - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
Katar 2022
Orban prognozira prvaka sveta – „Tipujem na Srbiju“
Karim Benzema - Sputnik Srbija, 1920, 20.11.2022
Katar 2022
Šok za Francuze – Benzema propušta Mundijal!
Miroslav Ćiro Blažević - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2022
Katar 2022
EKSKLUZIVNO Prognoza velikog Ćire Blaževića za plasman Srbije na Mundijalu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala