- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Tata Sergej otkrio Piksijeve savete

© Sputnik / Anton DenisovSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
Pratite nas
Sergej Milinković-Savić, fudbalski reprezentativac Srbije, dan pošto je stigao srpskom ekspedicijom u Bahrein pred odlazak u Katar postao je otac, a sve je proslavio pobedom u poslednjoj pripremi pred start Svetskog prvenstva.
Srbija je odigrala kontrolnu utakmicu sa Bahreinom, slavila sa 5:1, a dva razloga za slavlje tim povodom imao je tata Sergej.
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi  - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
Katar 2022
Piksi: Da ne razočaramo Novaka /video/
„Žao mi je što nisam sa porodicom, ali sam došao na Svetsko prvenstvo, tako da nije problem“, rekao je na početku Sergej.
Što se time duela sa Bahreinom, fudbaler Lacija kaže da je ekipa odigrala dobar meč i napravila uvertiru za ono što je čeka.
„Rekao je i selektor da uradimo jedan dobar trening, da se istrčimo, pa da se spremamo za Brazil. Teško nam je bilo vreme kada smo tek došli, ali imamo još četiri dana, mislim da će svi da se naviknu i da će biti spremni kada krenu utakmice“, rekao je Milinković-Savić.
Što se tiče Brazila...
„Ne znam ko će igrati za Brazil, oni imaju sastav da mogu da naprave tri prve postave – ko god bude igrao, pokazaće zašto je tamo, ali spremićemo i mi odgovore“, istakao je Milinković-Savić.
► Gost emisije Miljanov korner pred sam put na Mundijal u Kataru bio je srpski reprezentativac Filip Đuričić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala