- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus je skroman i ne veruje: Zahvalan sam ako je tako /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićRuski teniser Andrej Rubljov
Ruski teniser Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
Pratite nas
Rus Andrej Rubljov pobrao je simpatije publike na završnom Mastersu u Torinu. Vole ga navijači, pružaju mu podršku, pa ga je novinar posle dboboja sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji je dobio posle preokreta, pitao šta misli o tome što je popularan.
Uporan je bio novinar da sazna šta misli Rubljov misli o tome što je popularan teniser i što mu je publika u Torinu naklonjena, ali je Rus pokazao neverovatnu skromnost i smirenost. Dobio je novinar iskren odgovor i osmeh od Rusa.

„Ne znam, mislim da me samo lažeš. Ali, ako je zaista tako, onda mogu da budem samo zahvalan“, odgovorio je Andrej čoveku koji ga je intervjuisao na samom terenu, odmah po završetku susreta, dok su navijači aplaudirali sa tribina.

Ruski teniski as je uz Novaka Đokovića izborio plasman iz „crvene grupe“ u polufinale završnog Mastersa u Torinu, gde će za rivala u subotu od 21 čas imati Norvežanina Kaspera Ruda.
Rubljov je jedini poraz u Italiji doživeo od Novaka Đokovića (2:0), dok je upisao pobede protiv sunarodnika Danila Medvedeva i Grka Stefanosa Cicipasa.
Oba susreta koje je rešio u svoju korist bila su izuzetno dramatična, ali je Rubljov pokazao neverovatnu psihološku stabilnost i sposobnost da se izvuče iz kritičnih situacija i preokrene stvari u svoju korist.
Ta borbenost i smirenost koju konstantno demonstrira na terenu očigledno nije prošla nezapaženo kod navijača, čiji je miljenik, pa je velika verovatnoća da će mu publika biti naklonjena i u polufonalnom duelu sa Norvežaninom Rudom.
►Za Sputnjik je nedavno pričao Novak Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.11.2022
SPORT
Poznato kada će Novak na teren protiv Amerikanca za finale Torina
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2022
SPORT
Medvedev: Nisam bio loš, ali Novak je jedan od najboljih ikada
Novak Đoković sa suprugom Jelenom - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2022
SPORT
Jelena oduševljena Novakom –„Kakva faza, tek smo u zaletu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala