- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev: Nisam bio loš, ali Novak je jedan od najboljih ikada

© AP Photo / Jeff DeanDanil Medvedev
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2022
Pratite nas
Još jedan okršaj i još jedan poraz za Danila Medvedeva protiv Novaka Đokovića. Ovog puta u trećem kolu završnog Mastersa u Torinu posle maratonskog duela odigranog u tri seta.
Nakon poslednjeg meča u sezoni Medvedev je bio samokritičan i istakao da nije ispunio očekivanja u 2022. godini.
„Nema pozitivnih stvari iz meča sa Novakom, koji je bio izuzetno kvalitetan. Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji sporta uz Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Ostali igrači iz ove ere nisu na njihovom nivou, ali će možda neko imati sličan broj grend slemova sa legendarnom trojkom u budućnosti. U tom slučaju, narativ će biti drugačiji. Ne želim da se o meni sada priča na taj način, ali sam igrao neke uzbudljive mečeve sa Đokovićem. On ima više pobeda u međusobnim duelima, ali sam i ja slavio u bitnim okršajima“, rekao je Rus.
Đoković - Medvedev, Masters Torino - Sputnik Srbija, 1920, 18.11.2022
SPORT
Šampionski urlik – Đoković odlučuje kada je kraj! /video/
Medvedev je izgubio dva uzastopna meča u grupnoj fazi tokom kojih je servirao za pobedu, pošto je i Cicipas savladao petog reketa sveta.
„Ishod je veoma loš. Videli ste šta se dogodilo, prava katastrofa. Drago mi je što duel sa Novakom nije imao takmičarski značaj, s obzirom da sam i protiv Cicipasa servirao za pobedu. To je užasno, pokušaću da igram bolje sledećom prilikom – nemam drugog izbora“, zaključio je Medvedev.
►Za Sputnjik je nedavno pričao Novak Đoković.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala