- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Republikanci u Predstavničkom domu najavljuju krivičnu prijavu protiv porodice Bajden

© AP Photo / Evan VucciAmerički predsednik Džo Bajden šeta sa prvom damom Džil Bajden zajedno sa svojim sinom Hanterom Bajdenom, sinom Boom Bajdenom i njegovom suprugom Melisom Koen Bajden.
Američki predsednik Džo Bajden šeta sa prvom damom Džil Bajden zajedno sa svojim sinom Hanterom Bajdenom, sinom Boom Bajdenom i njegovom suprugom Melisom Koen Bajden. - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2022
Pratite nas
Republikanci u Predstavničkom domu su najavili zvaničnu istragu aktivnosti porodice Bajden, navodeći sumnju na kriminalne aktivnosti, od kojih bi neke, kako se navodi, mogle da predstavljaju pretnju po nacionalnu bezbednost.
Poslanici Republikanske partije proveli su mesece preteći da će pokrenuti zvaničnu kongresnu istragu o predsednikovom sinu, navodeći navodne etičke neprikladnosti i informacije o mogućim krivičnim delima u vezi sa poslovima sa stranim biznismenima, a sve to je sakupljeno sa laptopa koji je sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, Hanter Bajden ostavio u Delaveru na popravci 2019, piše međunarodni Sputnjik.

„Danas ćemo vam dati nešto na šta niste navikli u vezi sa istragama Kongresa, a to su dokazi“, rekao je kongresmen Džejms Komer na konferenciji za novinare u Vašingtonu zajedno sa Džimom Džordanom i drugim poslanicima.

„Takođe smo pronašli planove u SAD gde je porodica Bajden prevarila investitore za stotine hiljada dolara, a sve uz učešće i znanje Džoa Bajdena“, dodao je poslanik.
Hanter Bajden: Kako ga je tata Džo izvukao iz nevolja u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SVET
Britanski mediji imaju dokaze o umešanosti Hantera Bajdena u finansiranje biolaboratorija?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala