- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo više „ne stanuje“ na Old Trafordu /video/

© AP Photo / Jon SuperKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 17.11.2022
Pratite nas
Ostrvo se i dalje trese zbog intervjua Kristijana Ronalda u kojem je isprozivao Mančester junajted, poručivši da klub zaostaje za Realom i Juventusom, kao i da nema poštovanja za trenera Erika ten Haga. Na Old Trafordu su odlučili da mu uklone ogroman mural koji je krasio stadion.
Takva odluka kluba jasno ukazuje na to da se bajka pretvorila u košmar i da Ronaldo i Junajted više nemaju zajedničku budućnost.
Prema pisanju brojnih britanskih, evropskih i svetskih medija, Ten Hag je stavio na znanje čelnicima kluba da više ne računa na Kristijana, dok je Ronaldo navodno već stupio u pregovore s novim klubom.
Kristijano Ronaldo je u opširnom intervjuu novinaru Pirsu Morganu, koji je emitovan iz dva dela, otkrio da Junajted nije napredovao od 2013. godine, da je tamo vreme stalo otkako se povukao legendarni ser Aleks Ferguson.
Takođe, portugalski superstar kojeg je Ten Hag preselio na klupu pričao je i o tome kako je mogao 2021. godine da potpiše za Mančester siti, ali je tada srce počelo jače da mu kuca kada ga je nazvao Ferguson i kada je Junajted poželeo da ga vrati. Odlučio je da posluša srce i vrati se na „Teatar snova“, ali je za samo godinu dana to postao „Teatar košmara“.
„Bio sam blizu prelaska u Mančester siti, to je nešto o čemu nisam previše pričao. Zaista su se jako potrudili da me dovedu. Gvardiola me je želeo. Ali, moje srce je tada počelo brže da kuca, a ja sam po običaju poslušao moja osećanja. Junajted i Ferguson su napravili razliku i vratio sam se“, rekao je Ronaldo.
Samo nekoliko časova posle objavljenog drugog dela intervjua, ljudi iz kluba su povukli radikalan potez i naloženo je momentalno skidanje Ronaldovog murala i njegovog broja 7 sa zidina Old Traforda.
► Nedavno je gost emisije Miljanov korner bio novinar Nebojša Petrović koji je govorio o Svetskom prvenstvu.
Švajcarska, Svetsko prvenstvo - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2022
Katar 2022
EKSKLUZIVNO Urednik „Blika“: Mnogi Švajcarci neće gledati Mundijal - Albanci su naučili lekciju
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2022
Katar 2022
Još jedno iznenađujuće priznanje Kristijana Ronalda
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2022
SPORT
Krstajićevi Bugari gaze redom /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala